wimper extensions bodegraven

Perfecte wimpers

Geen zin om lang voor de spiegel te staan maar wil je toch een mooie open oogopslag? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou!

Samen met de wimper styliste bepaal je wat voor wimpers er perfect bij jou wensen aansluiten. Zo zijn er een aantal keuzes die je moet maken voordat de styliste aan de slag kan gaan. Bepaal zelf de lengte, de dikte, en de krul. Wil je een mascara of juist een glamour look? Doordat er op elke wimper een wimperextension geplaatst wordt, krijg je een natuurlijk effect.

Beauty Royale werkt met de wimperextensions van Perfect Eyelash, goede wimpers gemaakt van silk of cashmere. Deze zijn licht en van een zeer hoge kwaliteit. De wimpers hebben een groeicyclus van 2-3 maanden, na deze maanden zijn al je wimpers vernieuwd. We raden je aan om elke 3 a 4 weken de extensions op te vullen. Natuurlijk kun je ze ook eenmalig plaatsen voor een speciale gelegenheid. Het is wenselijk om zonder oogmake-up naar de salon te komen, hierdoor kunnen we snel beginnen en hechten de wimperextensions beter aan de natuurlijke wimpers. We vinden het erg belangrijk om kwaliteit te leveren en daarbij speelt tijd geen rol, daardoor zijn de afspraken ruim ingedeeld.

Voor het allerbeste resultaat gebruik je een speciale reiniging en wimperborstel om langer van de wimperextensions te genieten! (Verkrijgbaar in de salon).

Nieuwe set                            € 70,-
Opvullen na 2 weken          € 20,00
Opvullen na 3 weken          € 27,50
Opvullen na 4 weken          € 35,00
Opvullen na 5 weken          € 45,00
Verwijderen extensions     € 17,50

Nieuwe set flatlashes                  € 80,-
Opvullen na 2 weken                  € 25,-
Opvullen na 3 weken                  € 32,50
Opvullen na 4 weken                  € 40,-
Opvullen na 5 weken                  € 50,-
Verwijderen van extensions   € 17,50