profielfoto

Hi there,

Beauty Royale is een beautysalon gevestigd aan de rand van het centrum van Alphen aan den rijn. Sinds 1 juni 2015 is de droom in vervulling gegaan om een salon op te zetten waar je een goede behandeling krijgt voor een eerlijke prijs. Er staan bewust geen tijden bij de gezichtsbehandelingen. Wij vinden het belangrijk dat ieder de tijd krijgt die je nodig hebt. Samen met onze unieke behandelingen bieden we hèt stukje verzorging dat jij verdient.

In 2006 haalde Imelda Langerak haar diploma Schoonheidsspecialiste. Ze voelde zich nog lang niet uitgeleerd en heeft daarom in 2007 de opleiding Parfumerie afgerond. De ambitie om door te leren was nog niet weg, dus een studie tot Drogist was een logisch vervolg. Echte schoonheid zit van binnen, waarom zou je alleen naar de buitenkant kijken?

De ambitie om beter te worden en door te leren blijkt sterk aanwezig, ieder jaar doet Imelda een cursus om verder te ontwikkelen en de klant nog beter van dienst te zijn. Zo blijft de salon en de kennis up to date.

 

In 2012 kwam Oriflame in beeld en dat is nooit meer weggegaan. Wat zo interessant aan Oriflame is, is dat het dierproefvrij is en dat alle producten in eigen laboratoria bedacht en gemaakt worden. De producten zijn van hoge kwaliteit en met een prachtige prijs. Kortom: Beauty Royale is een veelzijdige beauty salon waar zowel het innerlijk als uiterlijk verzorgd wordt!