Download: Georganiseerd het nieuwe jaar in met de Beauty Royale Weekly planner

Beauty Royale weekly planner

Nu de kortste dagen van het jaar voor de deur staan, het cocoonen is begonnen en we qua energie met koude dagen lichamelijk op spaarstand staan, kan het een uitdaging zijn om overzicht te houden in wat je allemaal wilt doen. Want hoe onthoud je dat je één keer per week je gezicht wilde scrubben? En op welke dag had je ook alweer afgesproken met je vriend(in)? Wanneer wilde je gaan sporten? En wat je wilde eten op woensdag? Beauty Royale heeft de oplossing: onze weekly planner!

 

3 weekly planners

Speciaal voor jou zijn er drie planners ontworpen zodat jij overzicht kunt houden in je wekelijkse planning; heerlijk toch? Heb je tijdens jouw bezoek aan de salon een mooi clipboard van ons ontvangen? Dan kun je de planners printen en aan het clipboard bevestigen! Zet de planner op een mooie plek in huis, waar je vaak langs loopt, en help jezelf onthouden wat er voor vandaag op het programma staat. Super handig! Heb je niet ons clipboard ontvangen, maar wel een idee van hoe je de planner kunt gebruiken in jouw huis? Onderaan dit artikel vind je drie variaties van de weekly planner om te downloaden en printen.

 

#beautyroyaleplanner

Ben je helemaal blij met deze weekly planner? Kun je niet meer zonder? En heb je de planner op een leuke plek neergezet en op een Instagramwaardige manier gestyled? We zouden het fantastisch vinden om dit te zien! Deel jouw Beauty Royale planner op social media met de hashtag #beautyroyaleplanner. Wie weet zie je jouw exemplaar voorbij komen in onze Insta stories.

 

Download de weekly planner!

Alle planners hebben vier kleurvarianten, uiteraard in de Beauty Royale kleuren. Klik op de afbeelding om de specifieke planner te downloaden in die vier kleurvarianten. Laten we eerlijk zijn; dit is toch all you wanted for Christmas? Ga je de weekly planner downloaden? Laat dan vooral een fijn berichtje achter in de comments. We vinden het leuk om te zien wie er gebruik van de planners gaat maken. Heel veel plezier met de planners en vergeet vooral niet belangrijke beauty afspraken als het opvullen van je lashes, een gezichtsbehandeling of je tanden bleken te noteren!

BR weekly planner originalBR weekly planner beauty goalsBR weekly planner lashes

Imelda Langerak
Beauty Royale is een beautysalon gevestigd aan de rand van het centrum van Bodegraven. Samen met onze unieke behandelingen bieden we hèt stukje verzorging dat jij verdiend.
Share
This

Post a comment