Get your perfect lash extensions by Beauty Royale!

Beauty Royale perfect lash extensions

Altijd al gedroomd van perfecte lash extensions? Zeg dan maar snel je mascara vaarwel want Beauty Royale heeft de perfecte oplossing!

One by One silk wimperextentions:

Op elke natuurlijke wimper plaatsen we een wimperextention met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en geen schade aanricht aan de natuurlijke wimper. Super fijn deze perfect lash extensions!
Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen, namelijk dikte, lengte en type krul (een C of D krul waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan) Samen bekijken we je wensen en bepalen we welke eyelashes het meest geschikt zijn voor jouw wimpers.

Omdat we de wimperextentions niet op de huid maar op je eigen wimperharen plakken, ziet het er natuurlijk uit.

Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben .
Veel praktijken werken met syntetische wimpers, maar wij werken met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

Beauty Royale werkt uitsluitend met de producten van Perfect eyelash. Houdbaarheid van de wimpers

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimper extension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.


Ben jij klaar voor een mooie volle eyelashes en wil jij die lash extensions? Boek dan online jouw afspraak

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
Beauty Royale werkt uitsluitend met de producten van Perfect eyelash.

Imelda Langerak
Beauty Royale is een beautysalon gevestigd aan de rand van het centrum van Bodegraven. Samen met onze unieke behandelingen bieden we hèt stukje verzorging dat jij verdiend.
Share
This

Post a comment