De oorkaars is een natuurlijk, geneeskrachtig hulpmiddel

Ontdek een gevoel van welbehagen met de oorkaars. Al meer dan 25 jaar worden de Biosun oorkaarsen gebruikt voor therapeutische en begeleidende therapie.

oorkaars beauty royale
oorkaars beauty royale

De magie van het vuur heeft ons al sinds de oertijd gefascineerd. Met de beheersing van dit element beschikt de mens over warmte en licht. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling.

De oorkaars therapie is goed voor meerdere functies:

Harmonie van lichaam, ziel en geest
Voor de eerste maal is het in een overtuigend concept gelukt, de voordelen van oor kaarsen met de mogelijkheden van de traditionele aromatherapie te verbinden.

Activering van de doorbloeding in het oor en hoofd

Afvoeren van afvalstoffen

Kalmerend en ontspannende werking

Positieve reacties op het oor en heeft invloed op de holtes van het hoofd.

 

Hoe gaat het in z’n werk

BIOSUN Oorkaarsen werken lichaamszuiverend, Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een ‘bevrijdend’ aanvoelende drukregeling in het oor- voorhoofd- en bijholten gebied.

Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk- en pijnverminderend, vooral in hoofd- en oorgebied. Spontaan kan dit eveneens een vrijere neus ademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Bovendien geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.

 

Achtergrond informatie over oorkaarsen

Hopi Indianen
Door de Hopis, de oudste Pueblostam met een grote medische kennis en een hoge spiritualiteit, kwam dit gebruik weer naar Europa dank zij het professionele engagement van BIOSUN. Sinds 1985 zijn wij als eerste onderneming begonnen om het gebruik van de oorkaarsen verder te onderzoeken en weer in de belangstelling te brengen. Vanaf die tijd hebben steeds meer mensen in onze cultuur de weldoende werking van deze oeroude ceremonie leren kennen en waarderen.

Oorkaarsen € 15,00 / in behandeling €9,50
Losse verkoop: €7,50 (per set van 2)

Het gebruik van de oorkaars is een oeroude therapie, afkomstig uit een ceremonie van de inheemse Indiaanse cultuur van de Hopi indianen.