Perfecte wimpers met wimperextensions of wimperlifting

Geen zin om lang voor de spiegel te staan maar wil je toch een mooie open oogopslag? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou! Liever je wimpers natuurlijk laten krullen? Dan is wimperlifting een mooie keuze.

wimperextensions beauty royale
wimperlifting beauty royale

Wimperextensions

Samen met de wimper styliste bepaal je wat voor wimpers er perfect bij jou wensen aansluiten. Bepaal zelf de lengte, de dikte, en de krul. Wil je een mascara of juist een glamour look? Doordat er op elke wimper een wimperextension geplaatst wordt, krijg je een natuurlijk effect.

Deze methode is pijnloos, geheel veilig en niet schadelijk voor je ogen en wimpers.

Beauty Royale werkt met de wimperextensions van Perfect Eyelash, goede wimpers gemaakt van silk of cashmere. Deze zijn licht en van een zeer hoge kwaliteit. De wimpers hebben een groeicyclus van 2-3 maanden, na deze maanden zijn al je wimpers vernieuwd. We raden je aan om elke 2 a 3 weken de extensions op te vullen. Natuurlijk kun je ze ook eenmalig plaatsen voor een speciale gelegenheid. Het is wenselijk om zonder oogmake-up naar de salon te komen, hierdoor kunnen we snel beginnen en hechten de wimperextensions beter aan de natuurlijke wimpers. We vinden het erg belangrijk om kwaliteit te leveren en daarbij speelt tijd geen rol, daardoor zijn de afspraken ruim ingedeeld.

Lash volume Lift

’s morgens wakker worden en direct de perfecte oogopslag met jouw eigen natuurlijke wimpers, dat is wat je kan verwachten van Lash Volume Lift. Tijdens deze behandeling krullen we jouw eigen wimpers zonder behulp van wimperextensions of mascara. We liften de wimpers door middel van speciale siliconen pads, daarmee worden de wimpers vanaf de wortel gelift. Je hebt er zes tot negen weken plezier van je nieuwe gekrulde wimpers!

Ben je allergisch voor de lijm van wimperextensions? Dan is dit een geweldig alternatief, je krijgt een voller effect dan met alleen mascara.

Met wimperlifting liften we de natuurlijke wimpers via een unieke behandeling met siliconen pads. We maken geen gebruik van een schadelijke wimperkrultang die wel gebruikt word bij wimperpermanent. Doordat we geen gebruik maken van rollers en tangen blijven de wimpers sterk en gezond zonder broos te worden of af te breken. Deze manier van wimperliften is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel, waardoor het een zachte en veilige behandeling is. Iedere lengte is geschikt voor wimperlifting.

Voordelen van Lash volume lift:

  • Het resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar
  • Mascara aanbrengen is niet meer nodig
  • Tijdens de behandeling gebruiken we geen wimperkrultang
  • Het resultaat voelt licht en natuurlijk aan
  • De ogen lijken groter
  • De behandeling geeft een natuurlijke uitstraling
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Is bestand tegen water, douchen zweten, tranen, zwemmen en slapen
  • Ben je allergisch voor wimperextensions, met wimperliften kun je toch volle, gekrulde wimpers creëren. In de producten van Lash Volume Lift zitten namelijk geen stoffen die in wimperextensions-lijmen zitten.

Na de behandeling:
* vermijd stromend water direct op de wimpers gedurende de eerste 24 uur
* De eerste 24 uur na de behandeling niet wrijven
* De eerste 24 uur ook geen mascara gebruiken

Met deze adviezen blijft uw krul goed zitten en kan de voeding goed zijn werk doen, na 24 uur kunt u alles weer doen met uw wimpers!
Wij raden je aan om dagelijks uw wimpers te reinigen met de Lashfoam, deze foam zorgt ervoor dat de wimpers en wimperrand schoon en gesteriliseerd zijn.

Voor het allerbeste resultaat gebruik je een speciale reiniging en wimperborstel om langer van de extensions te genieten!

– Verkrijgbaar in de salon

Ik wil graag wimperextensions laten zetten, mijn wimpers laten liften of mijn wimpers laten opvullen.

Wimperextensions

Nieuwe set                          € 71,50
Opvullen na 2 weken          € 26,50
Opvullen na 3 weken          € 31,50
Opvullen na 4 weken          € 41,50
Verwijderen extensions      € 20,-

Flatlashes

Nieuwe set flatlashes                  € 81,50
Opvullen na 2 weken                  € 29,-
Opvullen na 3 weken                  € 36,50
Opvullen na 4 weken                  € 44,-

Volume

Nieuwe set volume                      € 96,50
Opvullen na 2 weken                  € 36,50
Opvullen na 3 weken                  € 46,50
Opvullen na 4 weken                  € 61,50